2016. aug. 6.

Libacomb Award - avagy, görbe tükör a díjaknak

FIGYELEM! A BEJEGYZÉSBEN FELVONULTATJUK A SZARKAZMUS 50 ÁRNYALATÁT. AKI NEM TUDJA ÉRTÉKELNI EZT, MÉG MOST HAGYJA EL AZ OLDALT.

Sziasztok!

A blog nyitása alkalmából szeretnénk egy versenyt hirdetni, aminek egy igen nívós díj a nyereménye. Bárki jelentkezhet, aki elég nagyra tartja magát ahhoz, hogy egy ilyen neves eseményen szerepeljen a neve és a blogja. Jól gondold át, hogy megfelelsz-e a kritériumoknak, mert itt mindent véresen komolyan veszünk. A kéttagú zsűri profi, rengeteg versenyen tettek már számot tudásukról, aggodalomra semmi ok. Lauren és Lily értik a dolgukat, ha beadod a jelentkezésedet, jó kezekben leszel.
Biztos hallottatok már a Dorothy Blog Awardról és társairól, amiket rengeteg embernek tovább kell küldeni, csak a nyűg van a kitöltésével, és valljuk be őszintén, manapság már minden jött-ment blog megkapja, pontosan azért, hogy meglegyen a továbbküldések száma. Az elsőnek mi is örültünk, a másodiknak is, de amikor a harmadikat kaptuk és még mindig kellett valamennyi blog, aminek tovább kellett küldeni, az agybaj kerülgetett mindkettőnket.


Hát miben is más ez a díj, mint a többi?


Ezt a díjat mi ítéljük oda akárkinek is, ez egy poén borzasztóan komoly dolog, véletlenül sem dehogynem akarunk görbe tükröt mutatni a rengeteg újonnan létrejött díjnak. Hová gondoltok?

Aki megkapja, annak nem kell tovább küldenie senkinek, egyszerűen csak ki kell raknia a blogjára, hogy ott emelje a színvonalat. Ha valamilyen csodával határos módon a te blogodnak is odaítélnénk eme díjat, akkor joggal hordhatod fenn az orrod. Világszínvonalú kitüntetésről van szó, ezért ne becsüljétek alá. 


Mi a teendő, ha meg szeretnéd kapni?


  1. Ömlengjen csodálatos személyünkről
  2. Ömlengj egy más nyelven, ismételten csodálatos személyünkről
  3. Írd le a kedvenc mesédet (Ha jó pontot akarsz elérni, az Oroszlánkirályt írod)
  4. Ha az Oroszlánkirályt választottad, írd le a kedvenc betétdalod belőle. Ha nem, akkor nem neked való a díj
  5. Linkeld be a blogod. Csak úgy. Hogy azért lássuk, kinek is ítéljük végül
  6. Írd le nekünk az e-mail címed, ezen fogunk értesíteni a végeredményről. Hiszen miért is kürtölnénk világgá azonnal, 
  7. Tedd ki a blogodra a jelentkezési lapot, ami a poszt alján lesz mellékelve. Emellett tedd ki a blogunk linkjét. (Kell a reklám nekünk is, na.)
  8. Iratkozz fel a blogunkra. Nem kötelező, de melegen ajánlott. (Melegen? Forrón! Hiszen a szavannán vagyunk, kérem szépen!)  Különben is, ki ne akarna egy ilyen csodálatos blog rendszeres olvasója lenni, mint a miénk? És nem mellékesen OROSZLÁNKIRÁLY témájú az egész. Mondjátok meg, mi ez, ha nem a mennyország?


 Jelentkezni a poszt alatt tudtok, kommentben. Más kommentről másolni tilos, eredeti ötleteket várunk, két hozzánk hasonlóan elismert író megérdemli a tiszteletet!

A díjat az első fordulóban 3 kategóriában hirdetjük. Nem tudsz külön jelentkezni rájuk, ha írsz egy kommentet, automatikusan mindegyikre nevezel, mi pedig eldöntjük, melyiket érdemled meg. 

KATEGÓRIÁK:


- Legjobb ömlengő

- Legegyedibb nyelven ömlengő

- Legeredetibb betétdal választás (Csak akkor nyerhetsz, ha az Oroszlánkirályból választasz. Nem, ez nem diszkrimináció, szimpla tény.)



Tehát, minden kategóriában 1, azaz EGY személy nyer.



De, hogy mi is ez a csoda, amiről annyit beszéltünk?

LIBACOMB AWARD





Na és mit kell tenned, ha megnyerted?

Nyugi, ezt el fogjuk mondani a bejegyzésben, ahol megosztjuk veletek a nyertesek neveit, mivel itt is kihirdetjük természetesen. 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Augusztus 25. Éjfél
EREDMÉNYHIRDETÉS: Augusztus 30. Éjfél

Plakát, amit meg kell osztanod, mert ez a módi errefelé!

5 megjegyzés:

  1. Drága Csodálatos Lányok!

    Eme szép délutánon leemeltem polcomról a Magyar Értelmező Kéziszótárt, majd a csodálatos szóhoz lapoztam és ez állt ott.
    Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint CSODÁLATOS szó jelentése, értelmezése:

    (csod-a-al-at-os) mn. tt. csodálatos-t, vagy ~at, tb. ~ak. 1) Ami rendkivülisége, szokatlansága miatt bámulatra gerjeszt. Csodálatos dolog, esemény. 2) Furcsa, különös, idegenítő, hóbortos, szüntelen változó. Ilyen személy: Lauren Write, Lily Jade Smith.

    Mwen te pran sa yo bèl apremidi polcomról Hungarian konsi diksyonè sou, ak Lè sa mwen tounen vin epi li te bèl bagay mo a.
    Hungarian lang (1862), selon diksyonè nou an sa vle di nan AMAZING entèpretasyon pawòl Bondye a:

    (Fayit-at-yon-al-pous) mn. tt. Li te bèl bagay, oswa ~ a, Hon. ~ K. 1) rezon rendkivülisége a, unusualness susit admirasyon. Li se bèl bagay evènman. 2) Etranj, etranj, ékarté, kaprisyeuz, tout tan-chanje. Tankou yon moun Lauren ekri: Lily Jade Smith.

    Viccet félretéve is az Oroszlánkirály a kedvenc mesém. Sírni is tudok rajta és imádom az Érzed már a szív szavát c. számot belőle.
    Sajnos, még nincs publikált blogom, csak meghívós, szóval nézegessétek a fantasztikus profilom: https://www.blogger.com/profile/03963001223055296137
    E-mail: dianabrunwin@gmail.com (De ne zaklassatok, annyira nem szeretlek titeket)

    Köszönöm a lehetőséget, hogy megnyerhetem ezt a díjat. Tudom, hogy nincs esélyem, de ha sikerülne, akkor szeretném megköszönni Anyukámnak, Apukámnak, a nővéremnek, a bátyámnak, a barátomnak, a barátaimnak, a macskámnak, a jövőbeli hóbengálimnak, a ventilátoromnak, akinek a neve Charlie, a szobanövényeknek és nektek csodálatos lányok. VILÁG BÉKÉT!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a jelentkezésedet, drága Diana, augusztus 30-án kiderül, méltó vagy-e a díj megnyerésére!

      Törlés
    2. Sziasztok.
      Na jó ezen szakadtam. Én sem látom értelmét ezeknek a dijaknak egyébként...(vagy csak mert nem kaptam sohasem.. )
      ×))) köszi lányok!
      Jelentkeznék én de nem szeretem az oroszlánkirályt.. :0 :0 :0

      Törlés
    3. Kedves Caleb!
      Örülünk, hogy elnyerte tetszésedet ez a fantasztikus kezdeményezés, nyugodtan jelentkezz ettől a ténytől függetlenül, bármi megeshet, akár, még nyerhetsz is :D Sosem lehet tudni ;)
      És ez szól mindenkinek, tessék bátran jelentkezni, ha szereted, ha, nem, nyugodtan pötyögjétek be a sorokat, veszíteni valótok nincs

      Törlés
  2. Jaj, de jót nevettem! A díj képe is zseniális! :'D

    VálaszTörlés