2016. aug. 6.

Bemutatkozás

Sziasztok, falkatagok! :3

Pár szót szólnánk fantasztikus szerény személyünkről. Miután az egekig magasztaltatok minket, a Libacomb Awardos bejegyzésben, megmutatjuk, kik is vagyunk valójában!
Üdvözlő üvöltés


LAUREN WRITE

Hamarosan betöltöm a 16. életévemet, így tizedik osztályt kezdem az idén. (Érdektelen tény: ma bevásároltunk a sulikezdésre. Brr)
A blogger univerziumot kicsit több, mint egy éve szennyezem, így elég kezdőnek számítok, viszont két befejezett blogom is van, az egyiket linkelem, a másikat viszont nem, mert gondolkodok az átírásán, mert hemzseg a helyesírási hibáktól :3
Valamint, egy nemrég indult blog is a birtokomba tartozik, aminek a címe Volt egyszer egy nyár...
Az önreklám végeztével elmondanám még azt, hogy nagyon örülök, hogy ráírtam kedves Lilyre, különben most ez a blog sehol sem lenne.
Szemem és hajam színe kétlem, hogy bárkit is izgatna, de ha valakit mégis, akkor barna a szemem és szőke a hajam.
Írással egészen kicsi korom óta foglalkozom, alsóban a fogalmazás volt a kedvenc tantárgyam, mostanra az irodalom vette át a helyét, igaz, sajnálom, hogy nem adnak fogalmazós feladatokat.
Ha valaki szeretné felvenni velem a kapcsolatot, e-mailben ezen a címen teheti: laurenwrite1@gmail.hu, esetleg a facebookomon, ITT.
Ezerkátszázhuszonhárom csók mindenkinek: Lauren W.


LILY JADE SMITH

Nos, most, hogy Lauren drága kiélte magát, én próbálkoznék meg azzal, hogy még szimpatikusabbá szimpatikussá tegyem magam a szemetekben.
Érdektelen információkat nem óhajtok közölni, akit érdekel, hogy nézek ki, hányadik életévembe fogok lépni szeptember 20-án, és mit szoktam reggelizni, az jelöljön be F A C E B O O K-on, és nyugodtan zaklasson, bárkinek visszaírok. Talán nem kéne, de ez van.
Pár tény rólam, hogy azért ne áruljak zsákbamacskát: észrevehetően lételemem a szarkazmus, a zene és a művészetek a mindeneim, az angol és német nyelv szerelmese vagyok, imádok írni - már úgy 2007 óta terhelem szegény gépeimet az írásaimmal, Bloggerre pedig 2013 februárjában
tévedtem. Kinek áldás, kinek átok, hogy itt vagyok, de egy biztos: egyhamar nem szabadultok tőlem.
Egy kis önreklám, mert az elmaradhatatlan: elsődleges blogom a Jogodban áll hallgatni. Izgalmas, fordulatos, akciódús krimi, de ha a romantika az életed, akkor nem ajánlom. Itt minden van, csak az nincs. Emellett van könnyed, nyári blogom is, focis blogom, mindenes blogom, és még Wattpaden is elérhető vagyok. Igen, gyerekek, Lily mindenhol ott van. Lehet, a szobádban is.
Reagálva Lauren kedves mondatára, én is örülök, hogy rám írt. Különben most nem lenne ez a blog, és nem élhetném ki a vágyaimat. #Oroszlánkirályizdöbeszt
Árkádparkos-hárompuszi: Lily Jade Smith. xX


1 megjegyzés: